Verhoilija

Tanja Lillunen, Verhoomo Vekki

  • Verhoomo Vekki perustettu 1.2.2010. Kaupparekisterissä, Y-tunnus 2313263-9.
  • Turun Verhoilijamestarit ry:n ja Suomen Verhoilijamestarien liiton jäsen.
  • Turun Verhoilijamestarit ry:n tiedottaja v. 2013 ja sihteeri v. 2014- .
  • Verhoilijan ammattitutkinto, verhoilijakisälli v. 2012 (TAO).
  • Verhoilualan perustutkinto, verhoilija  v. 2008 (TAO).
  • Tekstiilialan perustutkinto, tekstiiliartesaani v. 2005 (LSKTOL).

Verhoilija kertoo:

“Kierrätys ja ekologisuus ovat minulle tärkeitä asioita. Maailma hukkuu tavarapaljouteen ja omalta osaltaan jätteen määrää voi vähentää esimerkiksi verhoiluttamalla vanhan huonekalun uudelleen. Jos huonekalulla on tunnearvoa tai siinä on hyvä istua ja malli miellyttää, kannattaa se ehdottomasti tuoda verhoilijan käsittelyyn. Vanhat rungot ovat täyspuuta ja kestävät hyvin uuden verhoilun. Käsityönä laadukkailla materiaaleilla verhoiltu huonekalu kestää taas uusien sukupolvien yli ja maksaa itsensä takaisin.”

“Olen itse hulluna kaikkeen vanhaan tavaraan ja kirppisten kiertelyyn, ja mukaan tarttuu aina jotain. Kannattaa katsoa http://www.verhoomovekki.fi/kuvagalleria Myytävät tuolit, löytyisikö sieltä sinulle sopivaa tuolia! Tai jos löydät itse kirppikseltä tai kierrätyskeskuksesta kivannäköisen tuolin tai sohvan, kannattaa se tuoda verhoilijan käsittelyyn. Lähetä kuva ja mahdollisimman tarkka selostus huonekalun kunnosta sähköpostilla, niin voin tehdä hinta-arvion ja voimme yhdessä miettiä huonekalullesi uuden ilmeen.”

“Verhoilun purkutyöstä syntyy myös aina jätettä, mutta lajittelen jätteet ja kierrätän kaiken mahdollisen. Materiaalijäämistä teen mahdollisuuksien mukaan uusia tuotteita tai lahjoitan eteenpäin.”

Pussukka kierrätysmateriaaleista

 

Yhteystiedot

Verhoomo Vekki, Turku